Testimonials

Benieuwd waarom Pro Persona medewerkers zich laten vaccineren? Hieronder beschrijven medewerkers wat hun (ongeacht de corona-maatregelen) persoonlijke reden is om zich te laten vaccineren.

Ik ben Marjolein Mekking en werk als trajectbegeleider dagbesteding bij Pro Persona in Wolfheze, en heb mij al laten vaccineren omdat ik graag weer ECHT in contact kom met mijn cliënten, maar ook de naasten om mij heen.
Ik ben Jolanda Hogelink en werk als Sociatherapeut/Verpleegkundige bij de Pompestichting. Ik laat  vaccineren voor mijn veiligheid en die van mijn patiënten, mijn collega’s en mijn familie. Jij ook?
Ik ben Henk van Norel en ben zorgmanager binnen MCZ in Wolfheze en laat me vaccineren omdat ik dan weer zonder risico cliënten, collega’s en familie kan ontmoeten. En dat mondmasker kan dan af.
Ik ben Jeannette Rutgers en werk als psychiater en geneesheer-directeur bij Pro Persona. Ik laat mij vaccineren omdat ik met name jongeren en iedereen die kwetsbaar is – waaronder alle opgenomen cliënten in de ggz – van harte meer bewegingsvrijheid gun.
Ik ben Kevin Spaan, ik werk als verpleegkundig specialist bij Pro Persona en laat mij vaccineren omdat ik mezelf en de mensen om mij heen wil beschermen tegen corona. Dit lukt alleen als we dit met z’n allen doen!
Ik ben Harry van der Kinderen en werk als sociotherapeut op behandeling 6 van de Pompekliniek. Ik laat mij vaccineren, omdat ik het nieuwe normaal niet normaal vind en onze volgende generatie niet wil opzadelen met allerlei beperkingen.
Ik ben Karin Spruijt, huisarts bij Pro Persona in Wolfheze. Ik laat mij vaccineren omdat ik mijn patiënten en mijn naasten wil beschermen tegen corona.
Ik ben Corine Brouwer en werk als zorgmanager bij de forfactteams van Kairos, Pro Persona en laat mij vaccineren omdat ik mijn medewerkers en collega’s enorm mis met het thuiswerken. Daarnaast maak ik van heel dichtbij de gevolgen van dit  virus mee, en hoop door mij te laten vaccineren mijzelf en anderen te beschermen en de verspreiding van dit virus tegen te gaan! 
Ik ben Frank Hengeveld en werk binnen MCZ in Wolfheze en laat me vaccineren omdat ik graag snel weer mijn collega’s zou willen zien en spreken.
Ik ben Lars Aarts en werk als Sociotherapeut/Verpleegkundige & Praktijkopleider bij Pro Persona/Pompestichting. Ik laat mij vaccineren, omdat ik in mijn functie als Praktijkopleider, maar ook in mijn privéleven, graag weer onder de mensen kom, zonder dat er een gevaar bestaat dat ik andere besmet, of zelf besmet wordt!
Wij zijn het mangement KVBO van Pro Persona en laten ons vaccineren, omdat we weer ECHT contact willen met onze collega’s, cliënten en naasten!
Ik ben Cees van de Wouw en ik werk als Sociotherapeut/Verpleegkundige bij de Pompestichting. Ik laat mij vaccineren, omdat het covid virus toenemend muteert en een werkend vaccin de enige uitweg is om het virus de kop in te drukken. Dat lukt alleen wanneer we het samen doen.
Terug