Telefonische ondersteuning voor zorgmedewerkers en zorgorganisaties

Om zorgmedewerkers en zorgorganisaties te ondersteunen biedt Pro Persona Connect, in nauwe samenwerking met CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus, twee hulplijnen aan om de juiste psychosociale steun te bieden. Zo is er mentale ondersteuning en een luisterend oor voor wie dat nodig heeft in de regio Arnhem, Nijmegen, Rivierenland en Veluwe Vallei. Beide hulplijnen bieden zorg op maat.

Telefonische ondersteuning
Medewerkers van de afdeling Preventie en het IOT (Intern Opvang Team) zijn op werkdagen per mail bereikbaar. Hiervoor is geen verwijzing of inschrijving nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.
Binnen één of twee werkdagen belt iemand je terug voor een luisterend oor en de juiste mentale ondersteuning. Vermeldt in je mail ook het telefoonnummer waarop we je kunnen terugbellen. Mail een medewerker van Pro Persona Connect voor ondersteuning.

D.Ebbeng@propersona.nl;
H.van.Aaken@propersona.nl;
a.bransen@propersona.nl;
s.jansen@propersona.nl.

Vraag om een coach 
Professionele coaches die zich via de landelijke campagne Sterk in je Werk: Extra coaching voor de Zorg vrijwillig hebben aangemeld, zijn 7 dagen per week beschikbaar voor zorgprofessionals. Zij bieden gratis een luisterend oor voor wie daar behoefte aan heeft. In onze regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland coördineert het Regionaal Contactpunt van de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn en RegioPlus dit. Meld je aan via www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching. Je wordt binnen 24 uur teruggebeld en gekoppeld aan de juiste coach.

Terug