Webinars

Webinars over mentale gezondheid

In deze onzekere tijden is mentale ondersteuning meer dan welkom. Graag delen we onze tips en adviezen online met u. Wij hebben een aantal webinars ontwikkeld waarin we informatie en adviezen geven over de volgende thema’s: stress, somberheid, piekeren, eenzaamheid en slapen.

Een webinar is een voorlichting die u thuis anoniem achter uw eigen computer kunt volgen. Deze webinars organiseren wij in samenwerking met gemeenten en lokale welzijnsinstellingen.

Wilt u weten welke mogelijkheden er in uw gemeente zijn? Of wilt u dat wij voor uw organisatie een webinar organiseren? Neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling Preventie: preventie@propersona.nl / 026 – 312 44 83. Wij helpen u graag verder.

Inhoud van de webinars

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze webinars en wilt u alvast een voorproefje? Via onderstaande downloads krijgt u een goed beeld van de inhoud van onze webinars.

In de download over stress vindt u bijvoorbeeld de informatie die wij delen tijdens het webinar over stress. Ook hebben wij enkele opdrachten toegevoegd gericht op het verminderen van spanning. Zo kunt u de informatie toepassen op uw eigen situatie.

Print de downloads uit en u kunt direct aan de slag.